MENIU

Averea impresionantă a fostului manager de la spitalul Sf. Pantelimon. Cât a strâns în conturi protejatul lui Vlad Voiculescu

Averea impresionantă a fostului manager de la spitalul Sf. Pantelimon

Medicul Bogdan Socea, fostul manager al Spitalului Sfântul Pantelimon, care a demisionat după scandalul doctorițelor aneteziste acuzate de omor cu premediare, ar avea o avere uriașă. Potrivit jurnaliștilor, acesta ar fi un protejat al fostului ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu. 

După ce a fost câțiva ani director medical în cadrul spitalului Sfântul Pantelimon, în 2021, Bogdan Socea ar fi fost promovat în funcție de ministrul Sănătății de la acea vreme, Vlad Voiculescu, scriu jurnaliștii.

Averea pe care a strâns-o din salariul de medic a atras însă atenția tuturor. Potrivit declarației sale de avere, Bogdan Socea ar fi un medic înstărit. Deține 3 terenuri intravilane și un teren agricol, o casă de locuit în Pantelimon de 200 de metri pătrați, o casă de vacanță în Brașov de 80 de metri pătrați, dar și un apartament în Brașov de 76 de metri pătrați.

Descinderi la sora unui fost ministru. Ruda oficialului, împreună cu o avocată, au fost reținute pentru înșelăciune

Bogdan Socea are în proprietate și două autoturisme, bijuterii și opere de artă în valoare de 20.000 de euro. Iar în conturi are, tot potrivit declarației de avere, peste 100.000 de euro.

În calitate de manager al spitalului Sfântul Pantelimon, Socea încasa anual aproximativ 272.000 de lei, la care se adaugă suma de 58.000 de lei din activitatea didactică pe care o desfășoară la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”.

Potrivit CV-ului său, Socea a absolvit în anul 2000 Facultatea de Medicină Generală din cadrul U.M.F. „Carol Davila” Bucureşti, cu media generală 9.97. 

Cum își negociază doctorița de la Sf. Pantelimon dosarul în justiție. Stenograme incendiare de la procurori: „Cât crezi că o să coste?”