MENIU

Avea un semn ciudat pe sânul stâng. S-a dus la doctor şi iată ce a descoperit!

Mamografie
Avea un semn ciudat pe sânul stâng. S-a dus la doctor şi iată ce a descoperit!

Kylie Armstrong, din Australia, a decis să facă un consult medical după ce şi-a descoperit pe partea de jos a sânului trei adâncituri foarte puţin evidente.

Medicul i-a indicat să facă o mamografie şi un examen medical cu ultrasunete. După câteva investigaţii amănunţite, acesta a constatat că femeia are cancer de sân localizat în ţesuturile profunde ale glandei mamare. Aceste adâncituri subtile au fost singurul semn vizibil de cancer.

După ce i-a fost stabilit diagnosticul, Kylie a decis să posteze pe pagina sa de Facebook o poză cu sânul ei afectat, şi asta pentru a creşte nivelul de conștientizare că un cancer de sân nu este întotdeauna reprezentat de prezenţa unui nodul.

"Aceste trei adâncituri, foarte, foarte discrete în partea de jos a sânului sunt, de fapt, un cancer de sân. Aşa arată cancerul meu de sân. Nu am simţit niciun nodul. Doctorul nu a palpat noduli", a scris femeia.

Mamologul australian Sue Fraser a declarat că adânciturile de acest fel la sân nu reprezintă un semn atât de specific în cancerul de sân ca depistarea unor noduli, însă pot fi un semn de cancer mamar, scrie unica.md.