MENIU

Casa pe care George Simion vrea să o ridice în 12 zile cu 35.000 de euro, ziua a 9-a: Muncitorii au turnat șapa și au pus gresia în bucătărie

Avans considerabil la casa pe care George Simion vrea să o ridice în 12 zile cu 35.000 de euro

George Simion a demarat un proiect ambițios: construirea unei case în doar 12 zile, cu un buget de doar 35.000 de euro. Determinarea sa de a finaliza construcția într-un timp record i-a surprins pe mulți, iar, pe parcursul acestei călătorii, a reușit să mobilizeze o echipă de muncitori harnici. În ziua a 9-a, viziunea sa a trecut într-o nouă etapă a concretizării, odată cu turnarea șapei și a montării gresiei în bucătărie. 

George Simion, liderul AUR, a anunțat  progresele realizate în cadrul proiectului său ambițios: construirea unei case pentru o familie din Giurgiu care a rămas fără locuință în urma unui incendiu devastator. La doar nouă zile de la începutul lucrărilor, Simion s-a arătat optimist că va respecta termenul de 12 zile promis pentru finalizarea construcției.

„Au mai rămas câteva zile până la momentul predării casei familiei din Giurgiu. Ne-am asumat să o finalizăm în 12 zile, iar, după cum se vede, sunt șanse mari să ne ținem de cuvânt.”, a scris George Simion pe blogul său personal.

Un aspect notabil al proiectului este bugetul restrâns, casa fiind construită cu un cost total de aproximativ 35.000 de euro, inclusiv profitul constructorilor. Liderul AUR a subliniat că acest lucru dovedește fezabilitatea Planului Simion pentru locuințe, care vizează nu doar dezvoltarea, ci și accesibilitatea proiectelor de construcție pentru cei care au nevoie de ele.

„Iar pentru cei care ne-au acuzat că facem promisiuni populiste, casa este construită cu maximum 35.000 de euro, cu tot cu profitul constructorilor.

Astfel, Planul Simion pentru locuințe este unul fezabil”, a mai scris George Simion.

Constructorii sunt activi pe șantier, având deja un ritm alert de muncă. În această etapă, pe lângă turnarea șapei, echipa a început să monteze gresia și faianța în baie și bucătărie.

Familia va beneficia de conectare la un puț existent în curte. De asemenea, acoperișul este aproape finalizat, iar structura casei beneficiază de materiale de calitate, inclusiv cărămidă, beton și izolație ignifugată.

Simion a subliniat, de asemenea, importanța utilizării materialelor de construcție românești, promovând astfel economia locală și standardele de calitate. Cu o izolație performantă, atât termo, cât și ignifugă, noua locuință va oferi un mediu sigur și confortabil pentru familia care va locui acolo.

„Am ajuns în ziua a 9-a, mai sunt doar trei zile, așa cum ne-am asumat, și o să predăm casa familiei a cărei locuință a ars într-un incendiu. Constructorii sunt la muncă și astăzi. Turnăm șapa în această locuință, începem să montăm gresia și faianța în baie și în bucătărie, care vor fi branșate la apa dintr-un puț, dintr-o fântână pe care familia o are în curte. Acoperișul este aproape gata. Este o casă așa cum trebuie. Cu beton, cu cărămidă, cu izolație, cu un polistiren ignifugat, adică un polistiren care să nu întrețină focul. Pe int erior avem izolație cu vată minerală, pentru o mai bună asigurare a izolării termice. Căldura să rămână în casă, atunci când casa este încălzită”, a spus Gianina Șerban, deputat AUR, coordonator de proiect.

Potrivit planului, duminică, 15 septembrie, familia va putea să se mute în noua casă, un moment așteptat cu nerăbdare și emoție. Cu doar câteva zile rămase până la finalizare, George Simion rămâne optimist în privința respectării termenelor, demonstrând astfel că promisiunile sale nu sunt doar vorbe goale, ci realizări tangibile.

„O casă făcută sub atenta supraveghere a unui diriginte de șantier, cu materiale de construcții românești, din cărămidă, fier beton și tot ce trebuie.

„Mai avem două zile să finalizăm construcția. Nu credeți că este posibil? Urmăriți-ne în continuare!”, a conchis George Simion.

Alegerile prezidențiale, în linie dreaptă! INSOMAR și AVANGARDE, colaborare crucială: rezultatele sondajelor, prezentate ÎN EXCLUSIVITATE la REALITATEA!