MENIU

CNAIR, noi informații despre circulația pe Autostrada Soarelui

Circulaţia pe Autostrada Soarelui (A2) se desfăşoară normal, începând de sâmbătă, de la ora 8:30, după aproximativ 11 ore de la începerea intervenţiei pentru remedierea deformării care a apărut la km 17 alautostrăzii, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, din cauza ridicării bruşte a două plăci de beton.

După problema apărută vineri pe Autostrada Soarelui, suprafaţa carosabilă a fost readusă la nivel şi asfaltată, lucrările fiind efectuate de o echipă de 15 muncitori şi două utilaje, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) printr-un comunicat citat de agerpres.ro. 

"Deşi a fost impusă restricţie de viteză de 60 de km/h pe o porţiune de 200 de metri, circulaţia s-a putut desfăşura pe ambele benzi, pe întreaga perioadă în care s-a lucrat la remedierea suprafeţei benzii de urgenţă de la km 17 al A2. Pe tot parcursul intervenţiei, sectorul de drum în cauză a fost iluminat, semnalizat şi supravegheat de un echipaj al Poliţiei Rutiere, astfel încât lucrările să se poată desfăşura eficient şi în condiţii de siguranţă", precizează CNAIR.

Mai multe articole despre:
circulaţie Autostrada Soarelui