MENIU

Autostrada Soarelui, blocată. Un bărbat a fost spulberat de un TIR după ce a ieșit din mașină pe banda de urgenţă

Autostrada Soarelui, blocată. Un bărbat a fost spulberat de un TIR după ce a ieșit din mașină pe banda de urgenţă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat astăzi că a avut loc un accident grav pe autostrada A2, pe sensul București-Constanța, traficul rutier a fost restricționat pe banda de urgență și parțial pe prima bandă, în zona kilometrului 86, în apropierea localității Vâlcelele, județul Călărași. Incidentul a avut loc după ce un bărbat, care se afla în exteriorul autoturismului său staționat pe banda de urgență, a fost acroșat de un ansamblu rutier. Din nefericire, bărbatul a decedat în urma impactului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2, sensul București-Constanța, este restricționat traficul rutier pe banda de urgență și parțial pe prima bandă, la kilometrul 86, în zona localității Vâlcelele, județul Călărași, după ce un bărbat aflat în exteriorul autoturismului său, staționat pe banda de urgență, a fost acroșat de un ansamblu rutier, rezultând decesul acestuia. Circulația autovehiculelor se desfășoară pe a doua bandă, fără valori ridicate de trafic.

Ulterior, Centrul INFOTRAFIC a anunțat că circulația autovehiculelor pe autostrada A2, în zona kilometrului 86, s-a reluat în condiții normale. Restricțiile de trafic au fost ridicate, iar traficul rutier se desfășoară acum fără probleme pe sensul București-Constanța.

Accident grav în Măgura Buzău, cu 3 autovehicule implicate. Cinci persoane, rănite, o persoană a fost preluată cu elicopterul SMURD

Mai multe articole despre:
accident autostrada