MENIU

Autospecială de poliție, implicată într-un acccident rutier pe E85: 9 persoane rănite, printre care și 5 polițiști. Val de accidente pe "Drumul Morții"

Autospecială de poliție, implicată într-un acccident rutier pe E85: 9 persoane au fost rănite / Foto: Inquam Photos

Un autoturism al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a fost implicat, joi, într-un accident rutier produs pe DN 2 - E85, la ieşire din comuna Goleşti, în urma căruia nouă persoane au fost rănite. Printre răniți sunt și 5 polițiști. Din primele informații, vorbim despre o coliziune în lanț. Nu este însă singurul accident produs pe E 85, supranumit și "Drumul Morții", joi dimineață. Nouă persoane au ajuns la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit pe raza localităţii Drăguşeni. Printre victime se află și 5 minori. Doi dintre răniți, o femeie și un copil, au rămas încarcerați, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru extragerea lor dintre fiarele contorsionate.  

UPDATE - Opt persoane au fost transportate la spital, printre acestea aflându-se şi cinci cadre ale IPJ Vrancea.
 
În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

"La data de 29 august 2024, în jurul orei 08,53, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DN 2 - E85, la ieşire din comuna Goleşti, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. În eveniment au fost implicate patru autovehicule, rezultând rănirea a nouă persoane, dintre care una încarcerată", a precizat IPJ Vrancea.

Accident de proporții pe DN2, în județul Suceava. Două persoane au murit şi alte 8, inclusiv doi copii, au fost rănite: a fost activat Planul Roșu de intervenție

Potrivit poliţiei, din verificările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că autoturismul ar fi fost lovit din spate de către o autoutilitară, fiind proiectat în alte două autovehicule de pe sensul opus de mers.

Persoanele rănite au fost transportate la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

Traficul se desfăşoară în condiţii normale.