MENIU

Autocar cu 57 de persoane, implicat într-un grav accident de circulație pe DN1. Trei persoane, transportate la spital

Autocar cu 57 de persoane, implicat într-un grav accident de circulație pe DN1. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Grav accident de circulație, luni dimineață, în județul Sibiu. A fost activat Planul Roșu de intervenție după ce un atocar în care se aflau 57 de persoane a ieșit în afara părții caraosabile pe DN1, pe raza localității Porumbacu de Sus, după ce s-a ciocnit cu un camion. Trei persoane au ajuns la spital.

UPDATE - Echipajele SAJ și ISU au asistat medical mai multe persoane, pasageri ai autocarului, care au suferit excoriații și traumatisme .
Doua victime, mabele femei, au fost transportate la UPU Sibiu. Una dintre victime este o femeie de 38 de ani cu plaga tăiată la membrul inferior, iar cealaltă este o femeie 19 ani cu traumatism cranio facial.

În ceea ce privește bilanțul victimelor care au fost asistate medical de către echipajele sosite la fața locului vorbim despre 19 persoane de "cod verde" care au refuzat transportul la spital; alte 2  victime transportate de către SAJ și o persoană de "cod roșu", transportată de catre echipajul ISU.

Accident grav în Constanța. O ambulanță a intrat într-o mașină. În accident au fost implicate 9 persoane VIDEO FOTO

În total, 35 de persoane au refuzat asistența medicală.

Începând cu ora 08:16 Planul Roşu a fost dezactivat. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Plan Roșu activat în județul Sibiu, luni dimineața, în urma unui accident rutier. Este vorba de un autocar care a ieșit în afara părții carosabile pe DN 1 pe raza localității Porumbacu de Sus. 

La fața locului sunt mobilizate următoarele forțe: trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de stingere si 6 ambulanțe SAJ dintre care una cu medic 

De asemenea, la fața locului a fost alertat elicopterul SMURD. 

În accident sunt implicate un autocar în care ar fi 57 de persoane și un autocamion.

Din primele informații șoferul autocarului a rămas încarcerat, s-a acționat pentru extragerea lui. Acesta este inconștient și a fost preluat de medicii prezenți la fața locului.

Accident grav, în Hunedoara: impact devastator între două mașini, 8 persoane implicate. Planul roșu a fost activat

Cele 56 de persoane din autocar au fost evacuate nu mai sunt alte persoane încarcerate. Șoferul autocamionului nu are nevoie de îngrijiri medicale, au anunțat reprezentanții ISU.