MENIU

Autobuz căzut în prăpastie. Cel puțin 17 morți, printre care 7 copii

<p>Accident oribil &icirc;n Nepal: cel puțin 17 morți</p>
<p>Accident oribil &icirc;n Nepal: cel puțin 17 morți</p>
Accident Nepal

Accident oribil soldat cu cel puțin 17 morți, printre care 7 copii. Bilanțul victimelor ar putea crește de la o oră la alta.

Un accident îngrozitor a avut loc duminică în Nepal. Cel puțin 17 oameni au murit pe loc după ce un autobuz a derapat pe un defileu muntos, în districtul Sindhupalchowk, la nord-vest de capitala Kathmandu.

Autobuzul a căzut cel puțin 50 de metri, în apele râului Sunkosi.

"Până în prezent, 17 persoane au fost confirmate moarte, iar alte 50 sunt rănite", a declarat oficialul raional Goma Devi Chemjong pentru AFP, adăugând că alte 48 de persoane, inclusiv șoferul, au fost rănite și au fost tratate.

Localnicii au ajutat poliția și armata să caute în râu și să salveze eventualii supraviețuitori, dar unii pasageri sunt dați dispăruți.

"Numărul dispăruților nu este cunoscut, deoarece autobuzul nu a înregistrat numărul total de pasageri", a spus Chemjong. Autoritățile nu au confirmat încă cauza accidentului.

Prăbușirile mortale sunt relativ frecvente în țara săracă din Himalaya, din cauza drumurilor proaste, a vehiculelor prost întreținute și a conducerii imprudente.

Mai multe articole despre:
accident autobuz