MENIU

Aurelian Bădulescu, candidat la Primăria Sectorului 3: Am votat pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei

Imagine de arhivă

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 3, a declarat, astăzi, la ieșirea de la urne, că a votat pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei, dar şi pentru unele noi.

"Am votat, în primul rând, pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei, pentru noi proiecte la nivelul Sectorului 3 şi, mai nou, pentru că trebuie să spunem acest lucru, am văzut că trebuie să votăm pentru a ţine cât mai departe de banul public interesele, complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu", a afirmat Bădulescu, citat de Agerpres.

În ceea ce privește condițiile speciale de la urnele de vot dispuse ca urmare a pandemiei de coronavirus, Bădulescu a recunoscut că există situaţii unde nu se pot respecta regulile sanitare impuse de contextul epidemiologic: "Avem situaţii, de exemplu, în Sectorul 3, am fost anunţaţi că sunt secţii de vot unde nu se poate respecta distanţa recomandată de Ministerul Sănătăţii. Era o chestiune de aşteptat. Sperăm ca toată lumea să poată ajunge la vot şi fără incidente să terminăm această zi".

Mai multe articole despre:
aurelian badulescu alegeri locale 2020