MENIU

Audieri-maraton în cazul polițiștilor lui Clotilde Armand. Patronii restaurantelor care au dat șpagă rup tăcerea

Audieri-maraton în cazul polițiștilor lui Clotilde Armand. Patronii restaurantelor care au dat șpagă rup tăcerea

Sunt audieri-maraton în cazul polițiștilor lui Clotilde Armand. Patronii care au plătit pentru a scăpa de sancțiuni rup tăcerea în fața oamenilor legii. Astăzi urmează să ajungă la Direcția Generală Anticorupție unul dintre martorii cheie din dosar. 

Miercuri sunt audieri în cazul polițiștilor din Sectorul 1 al Capitalei, acolo unde două polițiste, împreună cu șeful lor, au fost acuzate că ar fi cerut mită până la 14 mii de euro patronilor teraselor din Sectorul 1. În cazul în care proprietarii nu achitau șpaga cerută, erau amenințați cu controale.

Una dintre polițistele sexy arestate în dosarul șpăgilor a sărit pe geam, să scape de mascați. Agenta și-a sunat o prietenă și a rugat-o insistent să vină să o ducă acasă, să se schimbe și apoi să se predea „de bunăvoie”.

Una dintre polițistele sexy arestate în dosarul șpăgilor a sărit pe geam, să scape de mascați. STENOGRAME

Luni, lordache Florentina, una dintre polițistele locale din Sectorul 1, acuzate că au luat mită de la patronii de localuri, a încercat să se ascundă de presă la ieșirea de la tribunal. Aceasta s-a deghizat şi a folosit o perucă pentru a nu mai fi recunoscută.

„Nu știam când sunt în control și primesc cadouri este ilegal”, a spus aceasta.

Mai multe articole despre:
audieri patroni sectorul 1 spaga