MENIU

Audierile continuă în cazul învăţătoarei care le cerea părinţilor bani pentru cadouri

Audierile continuă în cazul învăţătoarei care le cerea părinţilor bani pentru cadouri

Audierile continuă în cazul învăţătoarei de la şcoala Maria Rosetti din Capitală, care le cerea părinţilor bani pentru cadouri. Inspectorii au discutat şi marţi cu părinţii elevilor.

În timp ce unii o învinovăţesc pe învăţătoare, alţii o consideră o victimă a întregului sistem, care condiţionează calitatea învăţământului de recompense financiare.

Inspectorii s-au autosesizat după ce în presă a apărut un material video în care învăţătoarea le reproşa părinţilor că nu au strâns suficienţi bani pentru cadouri de sărbători destinate profesorilor.

Aceasta le cere bani părinţilor pentru cadourile de Crăciun pentru secretară, bibliotecară, paznici, femei de serviciu, dar şi pentru directori.

"Astea-s cadourile voastre? Am sunat. Mai vine ceva, nu mai vine. Atât vă reprezintă? Nu sunteţi cartofi, nu sunteţi oi să vă învăţ! Eu v-am întrebat: v-aţi organizat? Este în politica românească, balcanică, de sărbători să se ofere Mi s-a spus că aveţi un buget de 50 de lei la patru oameni. Şi am întrebat cui daţi aceste cadouri? Mi s-a spus: trei profesori şi un director. Şi cealaltă directoare are bube? Şi copiii nu salută doctorul, femeile de serviciu?", a spus învăţătoarea.

Mai multe articole despre:
şcoală audieri învăţătoare