MENIU

Audieri maraton în cazul sociologului Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală! Peste 20 de studente au depus plângeri

Sunt noi audieri maraton în cazul sociologului acuzat de hărțuire sexuală. O altă studentă a lui Alfred Bulai urmează să ajungă în fața procurorilor pentru noi audieri. Până acum peste 20 de studente au depus plângeri împotriva profesorului acuzat de perversiuni chiar de la catedra din SNSPA. 

În cazul sociologului Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală, au loc noi audieri maraton, joi. O altă studentă urmează să depună mărturie în fața procurorilor. Până acum, peste 20 de studente au formulat plângeri împotriva profesorului, care este acuzat de comportamente inadecvate chiar din poziția sa de cadru didactic la SNSPA.

Partenera de viață a profesorului a fost interogată

Ieri, concubina profesorului Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală și abuz de funcție, a fost audiată de anchetatori. Femeia, despre care se spune că ar fi fost implicată în „experimentele sociale” organizate de Bulai, a fost chemată să explice detalii despre relația sa cu fostul șef al catedrei de sociologie de la SNSPA și comportamentul acestuia acasă.

Studentele de la SNSPA, puse să spună cu cine ar face sex şi să se dezbrace. Dezvăluiri șocante din taberele lui Alfred Bulai

Între timp, apar noi mărturii șocante. Profesorul le-ar fi cerut să numească persoanele cu care ar vrea să facă sex, iar în privat le-ar fi provocat să se dezbrace.

Decanul Facultăţii de Stiinţe Politice din cadrul SNSPA spune că au existat zvonuri despre comportamentul nepotrivit al şefului Departamentului de Sociologie, dar nimeni nu a venit şi cu probe. 

Noi audieri în cazul Bulai. Probe vitale din dosar, de negăsit: unde au dispărut dosarele de practică ale profesorului acuzat de abuzuri sexuale

Mai multe articole despre:
bulai audieri studente dosar