MENIU

Audieri maraton în cazul femeii ucise și incendiate pe câmp, la Giurgiu. În zonă au fost descoperite cartușe

Audieri maraton în cazul femeii ucise și incendiate pe câmp, la Giurgiu. Anchetatorii i-au stabilit identitatea

Audieri pe bandă rulantă la Parchetul din Giurgiu, dar și în mai multe zone din țară, în dosarul tinerei ucise și incendiate. O persoană a sunat la 112 și a spus că a găsit gloanțe la fața locului. Au fost trimiși specialiști acolo pentru a verifica. 

Din informațiile oferite de anchetatori, carușele găsite la fața locului n-ar avea nicio legătură cu uciderea tinerei, pentru că în zonă există și un poligon.

Între timp, potrivit surselor Realitatea Plus, anchetatorii au stabilit identitatea femeii ucise, Ar fi vorba de o tânăra din Ilfov, care era căsătorită și avea doi copii.

Mai mult, polițiștii au și un cerc de suspecți. Sursele consultate de Realitatea Plus au dezvăluit faptul că femeia ar fi lucrat la un bar, dar există suspiciunea că ar fi practicat și prostituția. Audierile se fac simultan în București, Giurgiu și în Teleorman.

Vinerea trecută, cadavrul unei femei, ars în proporție de 90% a fost găsit într un șanț în apropiere de localitatea Ghimpați, județul Giurgiu. Autopsia a arătat că victima fusese lovită în zona capului până a murit, iar apoi criminalul sau criminalii au băgat-o într o valiză și au incendiat trupul.

 

 

Mai multe articole despre:
femeie arsa pe camp giurgiu femeie ucisa