MENIU

Audieri BOMBĂ: frații Tate dau explicații separat. Procurorii caută NOI DOVEZI incriminatoare în cazul milionarilor britanici

Tristan Tate / Foto: Facebook

Procurorii DIICOT nu renunță și îi vor cu orice preț după gratii pe frații Tate. Luni a avut loc o nouă serie de audieri în urma cărora anchetatorii speră să adune noi probe incriminatorii în cazul celor doi milionari britanici. Tristan Tate este primul care ajunge în fața procurorilor, fiind prima dată când se prezintă fără fratele mai mare. Între timp, și avocații pun la cale un nou plan pentru a le obține control judiciar în schimbul măsurii arestului la domiciliu. 

Trsitan Tate a ajuns, luni dimineață, în fața procurorilor DIICOT. Vorbim despre o nouă rundă de audieri în urma cărora procurorii speră să identifice noi probe incriminatorii în cazul celor doi frați britanici. 

Este, practic, prima dată când fratele mai mic a lui Andrew se prezintă singur la audieri. 

De partea cealaltă, avocații milionarilor britanici pun la cale noua strategie de apărare menită să le obțină o măsură mai blândă decât arestul la domiciliu, cum ar fi controlul judiciar sau cercetare în stare de libertate.

La ieșire, Tristan Tate s-a arătat destul de revoltat. Acesta a spus că nu a reușit să îi convingă pe anchetatori că nu a comis nicio infracțiune și că ancheta în cazul lui va continua. 

Vedem așadar o nouă serie de audieri în cazul mega-dosarului celor doi frați britanici. Cel mai probabil în perioada următoare vor ajunge la DIICOT mai multe persoane tot pentru audier. Rămâne de văzut ce probe vor reuși să adune procurorii la dosar. 

Andrew și Tristan Tate au ajuns în atenția autoritățile din țara noastră anul trecut, atunci când s-a dat semnalul că în vila lor din Pipera au fost sechestrate două tinere. După acest episod au fost organizate mai multe percheziții. Ei au fost arestați preventiv timp de 3 luni iar apoi plasați la domiciliu. 

Cei doi frați sunt acuzați că în 2021 au constituit un grup infracțional organizat pe teritoriul României, al Statelor Unite și al Marii Britanii, precum și trafic de persoane.

Mai multe articole despre:
audieri tate fratii tate dosar penal