MENIU

Au mai rămas două zile până la MICA RECALCULARE a pensiilor. Un milion de români vor beneficia

Au mai rămas două zile până la MICA RECALCULARE a pensiilor. Un milion de români vor beneficia

În câteva zile va începe cea de-a doua etapă a reclaculării pensiilor, numită și mica recalculare, de care ar urma să beneficieze aproximativ un milion de români. Pensiile acestor oameni vor fi stabilite după ce vor fi luate în calcul și veniturile nepermanente: acord global, al-13-lea salariu, prime și sporuri.

În două zile, România va intra în cea de-a doua etapă a recalculării pensiilor. Mică recalculare de această dată, de care beneficiază un milion de români.

Pensiile acestor oameni vor fi calculate din nou după noua formulă de calcul și se vor lua în considerare și veniturile nepermanente, adică acordul global al 13-lea salariu, sporuri și prime. Iar oamenii care vor să beneficieze de mai mulți bani la pensie trebuie să depună la dosar documente care să ateste că au beneficiat de aceste venituri, iar cei care au deja documentele depuse la dosar vor avea pensiile calculate din oficiu. Șeful casei de pensii spunea că cel mai mult vor primi românii care au acest acord global.

Iar în luna februarie, cel mai probabil, se va finaliza acest proces de recalculare. Atunci oamenii vor primi deciziile și vor ști exact câți bani vor primi în plus la pensie.

Disperarea pensionarilor umiliți de stat. Mărturii dramatice: oamenii NU au ce să mănânce după o viață de muncă

Mai multe articole despre:
mica recalculare pensii recalcularea pensiilor