MENIU

Au intrat în camera închiriată pe Airbnb şi au avut un ŞOC: "Nimeni nu a văzut asta până acum?"

Un cuplu din statul american Indiana a călătorit în Florida luna trecută şi, după ce au închiriat o casă folosind site-ul Airbnb, au făcut o descoperire bizară: în încăperi erau camuflate camere de filmat şi microfoane. 

Camera şi microfonul funcţionau şi erau ascunse într-un detector de fum în dormitor şi, spre surprinderea celor doi, în sufragerie se afla un alt set, care înregistra orice mişcare a celor care închiriau casa. 

Cei doi tineri au chemat imediat poliţia, iar proprietarul locuinţei a fost arestat imediat. Se crede că bărbatul a spionat mai multe cupluri şi persoane care au închiriat locuinţa, fiind surprinse şi momente intime sau momente în care chiriaşii erau dezbrăcaţi. Bărbatul care a descoperit camera ascunsă a fost, de exemplu, filmat dezbrăcat.

Proprietarul susţine că el însuşi locuieşte acolo atunci când locuinţa nu este închiriată şi a recunoscut că a organizat petreceri sexuale, dar susţine că toţi cei filmaţi şi-au dat acordul. Poliţiştii nu cred varianta bărbatului şi spun că sunt persoane filmate datând din 2008.

Airbnb l-a banat pe proprietar de pe site. Acesta avea, în anunţul său, specificat că nu închiriază decât persoanelor de "peste 18 ani".

Mai multe articole despre:
0 filmare camera ascunsă voyeur