MENIU

Au intrat cu maşina sub un TIR la Timişoara! Urmarea este aproape incredibilă - FOTO

Accident joi după-amiază pe şoseaua Timişoara – Arad. Un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat sub un autotren.

Joi seară, un Logan cu numere de Arad se îndrepta spre Timişoara. Chiar la intrarea în oraş, conducătorul Daciei, începător, n-a fost atent şi nu a observat că şoferul TIR-ului care mergea în faţa sa a frânat brusc şi a semnalizat un viraj pentru a pătrunde într-o curte.

Când şi-a dat seama că impactul e inevitabil, bărbatul aflat la volanul Loganului a apăsat cu putere pedala de frână, însă maşină a intrat efectiv sub remorcă autotrenului cu partea din faţă, scrie Opinia Timişoarei.

Cei trei oameni aflaţi în autoturism au scăpat că prin minune cu viaţă. Încă şocaţi de cele întâmplate, pasagerii au reuşit să sune repede la 112 să ceară ajutor.

Poliţiştii şi pompierii sosiţi la faţă locului spun că oamenii au avut noroc cu carul şi că o viteză doar cu puţin mai mare le-ar fi fost fatală.

Două ambulanţe au ajuns în mare grabă la locul accidentului, însă cei trei ocupanţi ai Daciei scăpaseră fără nicio zgârietură.

Mai multe articole despre:
Timişoara accident