MENIU

Au găsit în fața casei un sicriu, coroane și lumânări. E șocant ce scria pe cruce. "Sunt vrăji"

Caz șocant la Vaslui

Răzbunare în stil mafiot la Vaslui, în mijlocul comunității de romi: din cauza unei datorii neonorate de 5.000 de lei,

Incident neobișnuit în Vaslui: mai multe persoane au lăsat în toiul nopții un sicriu, coroane și lumânări în fața casei unei cunoștințe care le datora bani, ca amenințare pentru

Potrivit poliției locale, în jurul orei 1:00 noaptea, individul care trebuia să-și recupereze banii, împreună cu alte trei persoane, au lăsat în față porții bulibașei un sicriu, două coroane, o cruce pe care era scris numele unui fiu de-al bulibașei și aproximativ 100 de lumânări.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de copiii familiei Stănescu, în jurul orei 8:00, în timp ce aceștia se pregăteau să iasă din curte pentru a merge la școală. Când au văzut ce se află în fața porții, aceștia și-au alertat imediat familia. Poliția a fost și ea alertată și a demarat o anchetă în acest caz.

Imediat după ce au plecat, polițiștii, coroanele, sicriul, crucea și lumânările au fost adunate la un loc și incinerate conform obiceiului pentru alungarea spiritelor rele, scrie BZV.ro.

Întreaga comunitate de romi au crezut inițial că li s-au făcut vrăji. Pentru a alunga spiritele rele unde s-a petrecut totul, locul a fost sfințit. La slujba oficiată de preotul din localitate au participat toți romii.

"Ei au știut de la bun început despre cine este vorba, cine este autorul. A doua zi s-au prezentat la Poliție și au mărturisit. Este vorba despre un cumătru al familiei Stănescu", au spus anchetatorii. Alin Brodoceanu este din Vaslui și are o afacere cu cabaline.

Mai multe articole despre:
Vaslui sicriu răzbunare