MENIU

Au fost luate primele sanctiuni dupa scandalul cu Adrian Sarbu, scos din arest fara catuse

Adrian Sârbu

Poliţia Capitalei a luat primele măsuri după scandalul provocat de imaginile cu Adrian Sârbu scos din arest fără cătuşe. Şi mogulul a primit o veste proastă. Magistraţii Curţii Supreme au decis ca omul de afaceri să rămână în arest.

Cei doi agenţi, care l-au escortat la dentist pe fostul patron al Pro TV, au fost mutaţi la o altă secţie de poliţie. De asemenea, directorului adjunct, responsabil de centrele de reţinere şi arestare preventivă, nu i s-a mai prelungit contractul de muncă.

Nelu Lupu împlinise vârsta legală de pensionare, iar de luna viitoare va fi scos la pensie. Acesta nu este primul scandal în care este implicat Nelu Lupu. Anul trecut, directorul general adjunct a fost cercetat prealabil, după ce interlopul Adrian Botez a fost eliberat din greşeală din arestul Poliţiei Capitalei.


Şi Adrian Sârbu a primit o veste proastă. Magistraţii Curţii Supreme au decis ca omul de afaceri să rămână în arest după ce el ceruse înlocuirea măsurii preventive cu una mai blândă.

Decizia Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie. Adrian Sârbu se află în arest preventiv din 4 februarie. El este acuzat de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul produs de acesta la bugetul de stat s-ar ridica la peste 23 de milioane de lei.

Mai multe articole despre:
poliţie sancţiuni Adrian Sârbu