MENIU

Au fost găsiţi cei doi copii cu vârste de 11 şi 13 ani dispăruţi acum o săptămână în jud. Vaslui

Cei doi copii dispăruţi acum o  săptămână au fost găsiţi, a anunţat Poliţia vineri seară.  Cu câteva ore înainte, mai multe echipaje de poliție și pompieri i-au căutat pe cei doi băieți minori, care au dispărut încă din data de 2 noiembrie 2019. Părinții au declarat că nu au intrat la bănuieli, deoarece au crezut că au plecat la bunica lor. Primarul comunei Banca, județul Vaslui, a fost cel care a anunțat autoritățile cu privire la dispariția copiilor.

Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui a transmis că minorii dispăruți au fost găsiți și că sunt în stare fizică bună.

Cum şi unde i-au găsit poliţiştii citeşte pe realitateadevaslui.net

Vasile Vânătoru, primarul comunei Banca, a fost cel care a alertat vineri autoritățile și a semnalat dispariția celor doi minori, după ce a aflat de la părinți că aceștia nu mai sunt de găsit.

Părinții spun că băieții, Neculai Irimia (13 ani) și Ion Mihai Irimia (11 ani) au plecat sămbătă seara, pe 2 noiembrie a.c., către casă, pornind de la stâna tatălui lor. Cei doi spun că nu și-au făcut griji că minorii nu erau acasă, deoarece aceștia mai obișnuiau să meargă la bunica lor și să rămână acolo preț de câteva zile.

Abia astăzi când au văzut că băieții nu sunt nici la bunica lor și nici acasă, au intrat în alertă. Au întrebat în stânga și în dreapta dacă i-a văzut cineva însă nimeni nu știe nimic de ei.

Citește continuarea pe realitateadevaslui.net

Mai multe articole despre:
Vaslui copii dispăruţi