MENIU

Aterizare de URGENȚĂ la Timișoara pentru un avion TAROM din cauza unei defecțiuni tehnice

TAROM suspendă cursele externe cu plecare din Iaşi

Unul dinte avioanele TAROM a anunțat o urgență în timp ce zbura pe ruta Frankfurt - București, fiind nevoit să aterizeze la Timișoara.

Reprezentanţii Tarom au anunţat că pasagerii cursei Frankfurt - Bucureşti care a aterizat pe Aeroportul din Timişoara, după ce un senzor de la bordul aparatului de zbor s-a aprins, vor fi preluaţi de un alt avion.

"Conform politicii companiei TAROM, care pune mai înainte de toate siguranţa pasagerilor săi, s-a decis preluarea acestora cu o alta aeronavă până la Bucureşti", a anunţat Tarom.

Anterior, reprezentanții TAROM au emis un comunicat de presă prin care explică că aerona a suferit o defecțiune. 

”Cursa TAROM ROT 306 Frankfurt- București de astăzi 26 mai 2017 care a decolat de pe Aeroportul din Frankfurt la ora 19:29, având la bord 82 de pasageri, a aterizat pe Aeroportul din Timișoara din cauza unei semnalări a unui sensor de la bordul aeronavei B 737-700 care a antrenat executarea procedurii de aterizare pe primul aeroport”, se arată în comunicatul companiei.

Reprezentanții companiei aeriene precizează că se fac verificări pentru a stabili cauza defecțiunii tehnice. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Aerportului Internațional Timișoara ”Traian Vuia”, Nicoleta Trifan, avionul a aetrizant în siguranță la ora 21:15.

”Pasagerii nu au fost debarcați, aeronava își va continua zborul către Aeroportul Otopeni”, a declarat Nicoleta Trifan pentru REALITATEA.NET.

La bordul aeronavei se află 82 de persoane, iar piloții au declarat că nu au nevoie de asistență.

Potrivit portalului BoardingPass, în timp ce avionul Boeing 737-700, care aparține TAROM, în timp ce se afla deasupra Slovaciei a redus din altitudine, în mai puțin de 7 minute coborând de la 11.800 de metri la 3.900 de metri.

Sursa citată precizează că ar putea fi vorba despre o depresurizare, iar avionul va ateriza de urgență la Timișoara.

Mai multe articole despre:
Tarom aterizare de urgenţă urgenţă