MENIU

Atac PSD la ministrul Sănătății! Vlad Voiculescu, luat în zeflemea de Alexandru Rafila pe tema mărțișoarelor 

Alexandru Rafila, deputat PSD Foto: InquamPhotos/George Călin

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, îl atacă pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pe tema măsurilor recomandate pentru oferirea mărțișoarelor.

 

Alexandru Rafila spune că nu înțelege „care este utilitatea mănușilor în oferirea mărțișoarelor”. Medicul face aluzie la recomandarea făcută de ministrul Sănătății.

Vlad Voiculescu a declarat vineri că elevii ar putea oferi mărţişoare în şcoli „dacă poartă mănuşi” și a caracterizat situaţia cu un citat din Biblie, „Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos”. Întrebat dacă le recomandă elevilor să dea mărţişoare, ministrul Sănătăţii a răspuns: „Nu ştiu, poate dacă poartă mănuşi, cred că ar putea să facă gestul acesta”.

Alexandru Rafila  a declarat, sâmbătă seara, la un post de televiziune, că „nu e niciun pericol” dacă elevii vor oferi mărțișoare la școală, atât timp cât respectă măsurile de protecție.

„Nu e niciun pericol, important este ca lucrul ăsta să fie făcut fără îmbrățișări, fără înghesuială. Eu sunt convins că și la școală se poate organiza lucrul ăsta fără niciun fel de problemă”, a spus Rafila.

„N-am înțeles care este utilitatea mănușilor în oferirea mărțișoarelor, dar probabil că sunt oameni care n-au avut ocazia să ofere mărțișoare de prea multe ori și din cauza asta fac astfel de recomandări”, l-a ironizat Rafila pe Voiculescu.

 

Mai multe articole despre: