MENIU

Atac în stil mafiot la sindicalistul care le-a turnat pe doctorițele „cu coasa” de la Sf. Pantelimon: „Au tras gloanțe în fereastră după declarații”

Atac în stil mafiot la sindicalistul care le-a turnat pe doctorițele „cu coasa” de la Sf. Pantelimon. Foto: Facebook

Atac în stil mafiot la casa medicului care a făcut dezvăluiri în scandalul morților suspecte de la Pantelimon. Președintele Asociației pentru Protecția Pacienților s-a trezit cu fereastra casei sale spartă, după ce, spune el, cineva ar fi tras cu pistolul. Vasile Barbu a anunțat că va depune plângere penală.

Într-o intervenție la Realitatea Plus, Vasile Barbu a povestit despre acest atac:
 
„Nu am imagini cu cei care au aruncat cu un glont, nu este o piatra. Este vorba de un glont neletal din cauciuc, este perfect rotund. S-a intamplat la inceputul lunii iunie dupa ce noi am dezvaluit o serie intreaga de lucruri de la spitalul Pantelimon. Eu nu am dusmani, am mii de prieteni, am salvat mii de vieti va dati seama, de cand apăr drepturile pacientilor.
 
Am auzit un zgomot pur si simplu, parca se auzea de afara dar si la fereastra mea, n-am putut sa merg la fereastra, am mers la balcon si m-am uitat, si a plecat o masina din parcare, eu stand la parter. A fost o amenintare”
 
Președintele Asociației pentru Protecția Pacienților a semnalat acest incident îngrijorător și pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o poză cu geamul casei sale, găurit de urma glonțului:
 
„Am scapat!
Foto de la fereastra dormitorului meu.
O gaurica mica și rotunda în geam și un zgomot înfundat.
O fi având legătură cu actiunile mele de la ATI Pantelimon si cu incurajarea acestora de către conducerea Spitalului Pantelimon, a Colegiul Medicilor București - Cătălina Poiana, Corpul de control de la MS, o părticică mica din SRATI?” a scris Vasile Barbu pe pagina sa de socializare.
 
Mesajul sfidător al secretarului din Sănătate în scandalul de la spitalul Sf. Pantelimon: „Cine ne face ”criminali și oameni cu coasa”? Aceleași nimicuri!”