MENIU

Atac cu armă albă, într-un parc din București. Un bărbat a ajuns la spital, agresorul este căutat de polițiști

Agresorul a fost identificat și este urmărit

Atac cu o armă albe într-un parc din zona Nerva Traian, în sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat a ajuns la spital, în timp ce agresorul este căutat de polițiști. Potrivit surselor, atacatorul ar fi folosit o foarfecă.

La data de 13 august 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 11 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 20:40, cu privire la faptul că, în zona unui parc din Sectorul 3, un bărbat ar fi fost agrest fizic cu un obiect tăietor-înțepător.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constat faptul că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor efectuate, până în acest moment, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, un alt bărbat în vârstă de 26 de ani, provocandu-i mai multe răni la nivelului unui membru inferior și la nivelul toracelui.

La fața locului a sosit și un echipaj de prim-ajutor care a transportat persoana vătămată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngriji medicale.

Polițiștii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în acest moment desfășurându-se activități în vederea depistării acestuia.

În prezent, activitățile sunt în dinamică.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, a transmis Poliția,

Mai multe articole despre:
atac foarfeca sector 3 politia Bucuresti