MENIU

Astrologia medicală. Cum să alegi data pentru intervenţiile chirurgicale

Astrologia medicală. Cum să alegi data pentru intervenţiile chirurgicale

Astrologia medicală se foloseşte de poziţia planetelor pentru a determina momentul optim pentru o intervenţie chirurgicală. În alegerea datei pentru o intervenţie chirurgicală se observă tranzitul Soarelui, al Lunii şi al lui Marte şi aspectele lor cu planetele lente: Saturn, Neptun, Uranus şi Pluto.

Soarele reprezintă vitalitatea sau forţa vieţii şi, deoarece vitalitatea este foarte importantă în momentul în care se decide intervenţia chirurgicală, poziţia Soarelui în harta natală este foarte importantă atunci când alegem data operaţiei.

Nu planificaţi o intervenţie chirurgicală când este Lună Plină!

Cel mai important factor în selectarea datei pentru o operaţie este semnul în care se află Luna în tranzit şi poziţia cu Luna natală a persoanei în cauză. Astfel, ar fi mai bine să nu vă planificaţi o intervenţie chirurgicală când este Lună Plină şi nici în ziua imediat următoare. Studiile clinice non-astrologice au evidenţiat că pericolul de hemoragie în această perioadă lunară este maxim deoarece la suprafaţa locului operat pot apărea tensiuni între fluide care ar avea drept urmare hemoragii masive sau supurări îndelungate, iar coagularea sângelui va fi dificilă.

De-a lungul vremii, teoria a dus la observaţii interesante asupra faptului că mulţi copii s-au născut în zilele cu Lună Plină sau în următoarea. Deşi acest fapt nu a clasificat acest lucru drept un fenomen, secole la rând moaşele au fost extrem de ocupate în zilele cu Lună Plină! Astăzi avem şi explicaţia dacă ne gândim la creşterea bruscă a tensiunii fluidelor cu impact major asupra lichidului amniotic, ceea ce ar grăbi naşterea, scrie universulargesean.ro.