MENIU

Astrele avertizează: Saturn intră în retrograd în Pești și provocă furtună în viețile zodiilor. La ce să ne așteptăm până pe 15 noiembrie 2024

Saturn intră în retrograd în Pești și provocă furtună în viețile zodiilor

În perioada 29 iunie - 15 noiembrie 2024, Saturn va fi în mișcare retrogradă în constelația Peștilor. Această schimbare va avea un impact semnificativ asupra zodiilor, mai ales în ceea ce privește relațiile lor. Va urma o perioadă tensionată, plină de întârzieri și mici obstacole care vor afecta chiar și cele mai puternice cupluri.

Multe semne zodiacale își vor da seama, în aceste luni, că poartă cu ele bagaje karmice greu de dus, care le influențează legăturile amoroase și alegerile de viitor. Vor avea de trecut un test al răbdării, al încrederii în sine și în partener/ă. Nu va fi deloc ușor pentru nativii sensibili și care visau să trăiască în armonie alături de persoana iubită!

Mișcarea lui Saturn le va împinge pe zodii să se gândească mai bine la relațiile în care se află și să descopere dacă sunt lângă oamenii potriviți. În plus, pune la încercare emoțiile și puterea de decizie a fiecărui semn zodiacal.

Dragostea nu este singurul sector pus la încercare de vibrațiile acestei călătorii astrale
În astrologie, Saturn este planeta responsabilă de ordine și echilibru. Când ea „merge” în sens invers (aparent, evident, e o iluzie), totul poate fi dat peste cap. De asemenea, acest astru este considerat învățătorul karmic al zodiilor, căci le poate ajuta să înțeleagă anumite lecții și să se elibereze de datoriile karmice. S-ar putea ca multe semne de pe cercul zodiacal să aibă parte de evenimente neprevăzute, care să le întârzie evoluția în carieră.

Saturn retrograd poate limita opțiunile în următoarele luni, așa că toți nativii se vor strădui să găsească soluții pentru a „îmbrățișa” aceste piedici. Odată acceptate provocările, viața va fi mai ușoară, ceea ce înseamnă că nimeni nu se va mai plânge dacă va sta puțin pe loc. Timpul „pierdut” poate fi folosit în alte scopuri. De pildă, în zilele în care totul pare să meargă prost, zodiile se pot concentra pe planurile de viitor, dar fără să se grăbească să le pună în aplicare. Vor avea ocazia să elaboreze strategii bine puse la punct, menite să dea roade mai târziu.

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iunie. Săptămâna revelațiilor în plan amoros. Patru zodii își vor da seama cine este alesul

Cum te va influența Saturn retrograd în Pești, în funcție de zodie

Berbec

În această perioadă, vei face un pas înapoi și vei analiza cu atenție relațiile pe care le ai. Vei observa că unii prieteni nu sunt ceea ce par, iar surpriza cea mai mare va fi în sfera amoroasă, căci vei descoperi o altă față a jumătății tale. Nu îți va fi ușor să accepți adevărul, dar energiile astrale îți vor da putere să înțelegi de ce lucrurile sunt așa cum sunt.

Taur

În lunile acestea, emoțiile te vor copleși, mai ales după ce te vei lovi de câteva nereușite. O să vrei să vezi cine îți este alături în momentele grele și nu este exclus să îți triezi prietenii în funcție de sprijinul pe care ți-l oferă. La fel de tranșant/ă vei fi și în luarea deciziilor legate de viața personală, mai ales dacă partenerul/a te va dezamăgi.

Gemeni

Stabilitatea relației tale este o problemă care te macină de multă vreme, iar acum ai ocazia să îți dai seama dacă ai motive reale de îngrijorare sau nu. Introspecția te va ajuta să înțelegi că trebuie să petreci mai mult timp cu partenerul/a, astfel încât să vă cunoașteți mai bine.

Rac

Retrogradarea lui Saturn te va face să tânjești după mai multă atenție din partea sufletului pereche și nu este exclus să îl faci să se simtă sufocat. Încearcă să te controlezi și să nu ceri mai mult decât poate să îți ofere, chiar dacă dezamăgirea te va împinge spre gesturi extreme. Timpul poate rezolva nemulțumirile.

Femeile din zodiac care devin mai frumoase după 30 de ani. Ele sunt răsfățatele astrelor în lupta cu timpul

Leu

Aceste luni vor fi ca o avalanșă de emoții pentru tine, în care te vei strădui să îți găsești echilibrul interior. O să te lovești de provocări destul de mari în sfera amoroasă, așa că va trebui să descoperi o cale prin care să comunici eficient cu iubitul/a. În caz contrar, stările tale proaste îl/o vor destabiliza și pe el/ea.

Fecioară

Există riscul să devii mult mai vulnerabil/ă în aceste zile și să lași emoțiile să îți afecteze relațiile cu oamenii apropiați. S-ar putea ca partenerul/a să nu îți mai suporte anumite mofturi și să se îndepărteze de tine, urmând să revină când îți vei fi rezolvat problemele.

Balanță

Vei fi luat/ă prin surprindere de o mulțime de schimbări ce îți vor marca viața și te vor afecta în mod vizibil. Saturn vrea să te ajute să te acomodezi cu un ritm alert și să te învețe cum să nu mai reacționezi din impuls în fața neprevăzutului.

Scorpion

În următoarea perioadă, vei reuși să te „întorci în timp” și să retrăiești o serie de momente esențiale în parcursul tău, astfel încât să îți dai seama de ce nu poți depăși anumite stări. Odată ce vei înțelege motivele problemelor tale emoționale, vei putea merge mai departe cu încredere.

Ce persoane greșite atragi, în funcție de zodie. Sfaturi de la astre pentru a nu pica în relații toxice

Săgetător

Saturn retrograd în Pești îți dă ocazia să îți întărești relațiile cu oamenii dragi. Trebuie doar să vorbești mai mult cu ei, să le transmiți ce simți și să nu te mai lași influențat/ă de părerile necunoscuților, te sfătuiesc astrologii. Sinceritatea și asumarea te vor ajuta să ajungi mai ușor la inimile celor la care ții.

Capricorn

Acum, ai ocazia să descoperi dacă persoanele din anturajul tău îți împărtășesc valorile. Energiile acestei mișcări astrale îți vor deschide ochii și te vor face să îți dai seama lângă cine vrei să îți petreci restul zilelor. Nu este exclus să faci o schimbare și în relația de cuplu.

Vărsător

În săptămânile ce urmează, vei învăța mai multe despre importanța încrederii și vei pune în aplicare lecțiile noi. Rezultatele se vor reflecta în modul în care evoluează relația pe care o ai cu sufletul pereche. Nu te grăbi să facă schimbări dacă nu simți nevoia! Lasă totul să curgă de la sine.

Pești

S-ar putea să te gândești mai mult la trecut, la oamenii care nu mai sunt lângă tine și la modul în care te-au făcut să te simți. Dacă nu te poți desprinde de acest bagaj emoțional, nu poți construi noi povești alături de altcineva, așa că trebuie să prinzi curaj și să lași în urmă trecutul. Vor fi câteva luni de foc, în care vei lupta pentru fericire.