MENIU

Asistentă MUȘCATĂ de un câine agresiv: tânăra a fost operată de urgență - Poliția a împușcat animalul

O asistentă din Mangalia a trăit momente cumplite după ce a fost sfâșiată de un câine. Animalul agresiv a scăpat dintr-o curte și nu a putut fi oprit decât de gloanțele polițiștilor.

La primele orele ale dimineții, asistenta de 23 de ani se îndrepta liniștită spre locul de muncă. Dintre blocuri și-au făcut apariția doi rottweilleri care au atacat-o imediat pe tânără. Unul dintre aceștia a fugit, însă, celălalt a început să o muște pe femeie și nu i-a mai dat drumul.

Vecinii au încercat din răsputeri să o scape pe tânără de animalul agresiv. Un bărbat a intervenit cu un topor pentru a îndepărta câinele, însă, în zadar.

Autoritățile au ajuns la scurt timp la fața locului și au intervenit imediat.

Femeia a fost transportată la spital și operată de urgență. 

Potrivit unui dresor, animalul a fost antrenat special pentru a vâna, iar primele reacții ale femeii de a țipa și a fugi, au făcut câinele să o vadă drept pradă. Autoritățile au întocmit un dosar de cercetare penală, iar stăpâna câinilor a primit și o amendă. 

„La data de 11 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost muşcată de un câine. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Întrucât câinele se afla lângă femeie şi avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare. Ulterior, femeia de 23 de ani a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis l IPJ Constanţa.

Mai multe articole despre:
constanta muscata caine