MENIU

Asigurări şi credite mai ieftine de Paşte

Băncile şi firmele de asigurări au oferte speciale pentru perioada sărbătorilor. Luna aceasta puteţi lua un credit pentru locuinţe sau pentru maşină plătind dobândă cu aproape 50% mai mică. Cei care vor să îşi asigure locuinţa zilele acestea pot găsi oferte din partea asiguratorilor.

"Promoţia constă în: faci o asigurare şi plăteşti doi ani, dar asigurarea e de trei ani.(..)Acordăm noilor clienţi 10% reducere direct la încheierea poliţei chiar dacă plătesc în rate", a susţinut Nicoleta Stan, inspector de asigurări.

Şi băncile au oferte tentante pentru clienţii care vor să facă un credit pentru o locuinţă sau o maşină.

"Banca noastră oferă clienţilor creditul auto cu o dobândă de 5% în franci elveţieni şi pentru creditele la casă oferă o reducere de 4% - de la 9,9% la 5,95% la creditele în lei", a declarat Diana Dumitrescu, director sucursală bancă.

Oferta societăţilor de asigurare, dar şi a băncilor este valabilă până la sfârşitul acestei luni.

Dacă nu v-aţi hotărât unde veţi petrece Paştele, hotelierii au şi ei oferte pentru această perioadă. Hotelierii au oferte şi pentru camerele de hotel. În perioada Paştelui preţul scade de la 300 de euro camera dublă la 120.

Cine vrea să petreacă Paştele într-un restaurant şi să aibă pe masă specialităţile româneşti trebuie să scoată din buzunar 160 de lei. Un meniu cu specific italian este puţin mai ieftin - costă 140 de lei.
Mai multe articole despre:
ieftiniri Paşte