MENIU

Artistul Gheboasă a bătut un polițist: "Am avut 75 de zile de îngrijiri medicale, dublă fractură de mandibulă, echimoze, umflături"

Gheboasa

Ies la iveală fapte din trecutul turbulent al trapperului Gheboasă - Gabriel Gavriș pe numele real, originar din Dâmbovița. El a bătut un polițist, dar fapta a fost prescrisă. 

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, un anume polițist V.P., din cadrul IPJ Dâmbovița, „a fost bătut violent de către numitul Gavriș (Gheboasa), la instigarea unui prieten de-ai săi în legătură cu un dosar penal pe care polițistul (victima) îl întocmise acestuia cu privire la infracțiuni la regimul rutier”.

Faptele lui Gavriș (Gheboasa) s-au prescris, potrivit avocatului Cuculis.

„Având în vedere tergiversarea nejustificată a Parchetului care anchetă fapta de ultraj și vârstă inculpatului la dată săvârșirii faptei (în minoritate). Având în vedere violența cu care a fost bătut de Gheboasa, prescrierea acelor fapte, nerespectarea de către Parchet a dispozițiilor instanțelor de judecată, putem afirmă că la nivelul Parchetului de pe lângă Judecatoria Târgoviște, ori s-au petrecut fapte grave de corupție prin protejarea inculpatului Gavris, fie de gravă neglijență. Astfel după 5 ani de zile de tergiversare a dosarului penal, vom fi nevoiți să chemăm în judecată Ministerul Public și personal procurorii de caz pentru a răspunde în legătură cu acest dosar”, a precizat, pentru „Adevărul”, avocatul Adrian Cuculis.

Agentul a confirmat pentru G4Media.ro că unul dintre cei care l-au bătut a fost Gavriș alias Gheboasă și a afirmat că, în cursul urmăririi penale, în care acesta a fost inculpat pentru lovire și ultraj, acesta și-a recunoscut faptele. ”Am avut 75 de zile de zile de îngrijiri medicale pentru dublă fractură de mandibulă, echimoze, umflături”, a spus V.P. care a adăugat că dorește să rămână anonim: ”Nu urmăresc să mă fac cunoscut, vreau doar liniște”.

Între timp, el s-a mutat din Târgoviște în București.

V.P. este, totuși, nemulțumit de durata cercetărilor: au trecut aproape șase ani de la incident, iar dosarul stagnează la Parchet. Prin avocați, polițistul a depus până acum, la instanța din Târgoviște, patru solicitări de acordare a unor termene clare în care anchetatorii să finalizeze cercetările. Fără succes: de fiecare dată, Parchetul nu le-a respectat.

Mai multe articole despre:
Gheboasa