MENIU

Rapperul Wiz Khalifa, săltat de la festival după ce s-a drogat pe scenă la "Beach, Please" - VIDEO

Scene șocante au fost surprinse la cunoscutul festival ce se desfășoară, în acest weekend, pe litoral! Celebrul rapper Wiz Khalifa a fost săltat de polițiști direct de pe scenă, în momentul în care a început să se drogheze sub privirile fanilor. 

În România consumul de droguri este interzis. Artistul a creat isterie în rândul urmăritorilor săi, care au așteptat să îl vadă la concert. Stațiunile Costinești, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla și Agigea au fost pur și simplu blocate de tineri veniți din toate colțurile țării, dar și din străinătate, pentru a participa la eveniment. 

Halucinant, s-a drogat sub ochii publicului

Din primele informații, se pare că rapperul ar fi fost săltat de pe scenă pentru că și-a aprins o țigară cu marijuana, însă autoritățile nu au confirmat dacă a fost reținut sau nu până la urmă. Deși organizatorii evenimentului anunțaseră că vor face campanie împotriva consumului de droguri, mulți dintre artiști invitați la eveniment au promovat consumul de droguri de mare risc.

„Nu mă înconjurați. Nu merg nicăieri!”, a zis artistul.

@anaraluk .. #wizkhalifaofficial #arestat #dupaconcert #beachplease .. #Costineesti ♬ original sound - Raluky 🌟

Trafic paralizat pe litoral, cozi uriașe de mașini

Traficul dintre stațiunile de pe litoral este paralizat din cauza festivalului. Șoferii trebuie să stea ore întregi blocați dacă vor să ajungă la plajă. Coada se formează încă de pe autostradă. În Costinești și în stațiunile din apropiere nu mai este niciun loc de cazare. Nici trenurile nu mai sunt o opțiune.

Urmează încă o noapte incendiară la malul mării, unde sute de mii de tineri sunt așteptați din nou să petreacă alături de idolii lor.