MENIU

Apropiatul primarului din Crevedia, beneficiarul unui teren gratis de la primărie: „Vrea şi el să se căsătorească”

Primarul din Crevedia, Florin Petre

Sfidare maximă după exploziile de la Crevedia cu peste 50 de arși și 3 morți! Un apropiat al primarului a primit un teren gratis pentru că „vrea și el să se însoare și doarme pe o canapea. Decizia a fost aprobată chiar de fratele acestuia, care este și consilier la Primărie. Totul în timp ce oamenii cărora le-au ars casele dorm pe unde apucă. Iar primarul este de negăsit pentru a doua zi la rând, iar reprezentanții primăriei au indus ore bune presa în eroare pentru a nu-l găsi pe Florin Petre.

În urma recentelor explozii din Crevedia, primăria a organizat prima sa ședință pentru a discuta măsurile ce trebuie luate în gestionarea situației. În cadrul acesteia, consilierii locali au luat o hotărâre prin care au acordat un teren fratelui consilierului personal al primarului Florin Petre. Motivația dată în favoarea acestui act a fost una halucinantă.

Săndel Mihalache, consilierul primarului din Crevedia, a declarat la un post tv că fratele său doarme pe canapea la un alt frate și că ar vrea să se însoare, ceea ce face ca proiectul să fie o prioritate pentru Primărie.

Efectul exploziei de la Crevedia: Românii fug de locuințele aflate aproape de stațiile GPL

„Fratele meu stă în casă la fratele meu momentan. Cât o să-l mai ţină şi unde doarme? Asta nu se spune? El nu a avut casă niciodată, a fost un ajutor şi nu acum de când am venit eu la primărie ca şi consilier. Are cererea făcută de foarte mult timp. Nu s-a pus ieri pe ordinea de zi ieri. Asta e treabă de luni de zile”, a spus el.

„Nici nu eram eu consilier, n-aveam nicio treabă cu primăria când a fost să îi dea lui loc de casă. Copilul ăsta doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru. Ar vrea şi el să se căsătorească. Nu este prioritate?”, a continuat consilierul primarului.

Decizia aleșilor locali din Crevedia vine în contextul în care mai multe familii din localitate au rămas fără case în urma exploziei de la stația GPL.

Explozia de la Crevedia, surprinsă de o cameră de supraveghere aflată la 6 km distanță

După explozia devastatoare de la Crevedia, localnicii se văd acum nevoiți să se confrunte cu interdicțiile jandarmilor. Forțele de ordine le interzic să mai intre în propriile curți și devin agresivi dacă oamenii, în dorința de a-și hrăni animalele înfometate, insistă sa le dea de mâncare. Toate acestea, în timp ce vinovații pentru explozia stației GPL stau bine-mersi în liberate.

Mai mult, unii dintre localnici s-au trezit și cu amendă și dosar penal, pentru simplu fapt că au vrut să își ajute animalele care depind fizic de hrană de la ei.

O localnică a avut inspirația să filmeze interacțiunea și a postat-o pe rețelele de socializare

Primarul din Crevedia: „Sunt emotiv şi de aceea anumite declaraţii pe care le-am dat au putut fi interpretate greşit”