MENIU

Aproape de tragedie! Un bărbat, baricadat în casă, care amenința că se aruncă în aer, convins după două ore să renunțe VIDEO

Foto arhivă

Poliţişti şi negociatori din Constanţa au intervenit, sâmbătă, 17 august, după ce un bărbat a ameninţat că va provoca o explozie în blocul în care locuieşte. După aproximativ o oră de discuţii, bărbatul a fost imobilizat şi dus la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare Constanţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, de către o femeie, prin apel 112, despre faptul că un bărbat de 45 de ani, concubinul acesteia, ameninţă cu incendierea locuinţei de pe strada Rovine din municipiul Constanţa.

S-a decis evacuarea tuturor persoanelor pe o rază de 100 de metri.

Acolo au ajuns poliţiştii Secţiei 2 şi o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, dar şi un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Ar fi vorba de un bărbat de care partenera l-a anunțat că vrea să se despartă. El s-a baricadat în casă și a dat drumul la cele doua butelii. Din cauza volumului mare de gaz din încăpere, individului i s-ar fi făcut rău. După luarea tuturor măsurilor de siguranță, o echipă de intervenție a acționat rapid. Un pompier, doi jandarmi și doi polițiști au fost cei care, după ce au spart geamurile, au reușit sa îl imobilizeze pe bărbat. Acesta primește acum îngrijiri la fața locului, urmând să fie transportat la spital, scrie ziuadeconstanta.ro.

”În urma activităţilor desfăşurate, după aproximativ o oră în care s-au purtat discuţii cu persoana care ameninţa să provoace o explozie în blocul în care locuia, aceasta a fost imobilizată de poliţişti şi condusă la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare Constanţa”, a precizat IPJ Constanţa.

Mai multe articole despre:
barbat constanta barbat palazu mare