MENIU

Apple Watch, scump şi cu autonomie redusă! Merită sau nu?

Apple a lansat noul Apple Watch, primul ceas inteligent al companiei. Un produs destul de scump, fără prea multe inovaţii, şi care devine inutil dacă nu îl sincronizezi cu iPhone 5 sau 6. Preţul ridică un mare semn de întrebare – 349 de dolari pentru cea mai ieftină variantă, din plastic, înseamnă aproape 1400 de lei, relatează GadgetReport.ro

"Apple Watch este cel mai avansat ceas creat vreodata, un mijloc revolutionar de conectare cu ceilalti. Este incredibil de precis, are o fata traditionala si una digitala, plina de detalii. Sau o fata simpla, eleganta, fara nicio cifra. Una care exprima timpul intr-un fel nemaintalnit, sau una pur si simplu amuzanta", a declarat directorul general al Apple, Tim Cook, aratandu-l pe Mickey Mouse, la evenimentul de prezentare organizat la San Francisco.

 După ce, în toamna lui 2014, Apple a prezentat primele informatii despre ceasul sau inteligent Watch, gadgetul a fost prezentat luni seară în detaliu. Apple a ales să dezvolte trei game de Watch, cu doua variante de ecran (38 mm si 42 mm).

 Principalul plus ţine de design, unul curat, atractiv, în stilul Apple. Iar principalul minus îl reprezintă autonomia, de numai 18 ore.

 Apple Watch vine cu o facilitate unică in piaţă si foarte interesantă - zoom-ul dar si navigarea prin aplicatii pot fi realizate printr-o rotita plasata lateral-dreapta, botezata "digital crown", astfel că, dacă ai degete prea mari, te va ajuta sa scapi de corvoada touchscreen-ului minuscul.

 Preţul ridică însă un mare semn de întrebare – 349 de dolari pentru cea mai ieftină variantă din plastic şi capac din aliaj special de aluminiu, înseamnă aproape 1400 de lei. Cu siguranta pretul va fi si mai mare în România, pentru că cei 349 de dolari înseamnă, de fapt, 349 de euro, la care mai adaugăm TVA-ul şi adaosul comercial.

 Citeşte mai multe amănunte si vezi primele clipuri video OFICIALE de prezentare, pe GadgetReport.ro

 

Mai multe articole despre:
lansare preţ GadgetReport.ro apple watch