MENIU

Apartament în flăcări la Fălticeni: locatarii au fost EVACUAȚI. Proprietarul imobilului a ajuns la spital cu arsuri și intoxicație cu fum

Apartament în flăcări la Fălticeni: locatarii au fost EVACUAȚI. Proprietarul imobilului a ajuns la spital / ISU Suceava

Zeci de locatari ai unui bloc din municipiul Fălticeni au fost evacuaţi în noaptea de duminică spre luni, în urma unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul al II-lea al imobilului. Din primele informații, proprietarul apartamentului unde a izbucnit incendiul a suferit o intoxicație cu fum și s-a ales cu arsuri la mână. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Proprietarul apartamentului a suferit o intoxicaţie cu fum şi arsuri la o mână.

Incendiu devastator într-un cămin militar din București, un bărbat a MURIT. Precizări ale MApN, cine locuia în apartamentul care a ars? - FOTO/ VIDEO

"La sosirea echipajelor, ardeau elemente combustibile din interiorul unei camere de locuit, cu degajări mari de fum. Echipajele de căutare-salvare au extras din interiorul apartamentului un bărbat în vârstă de 46 de ani, conştient, dar intoxicat cu fum şi cu arsuri la o mână, pe care l-au predat echipajelor medicale. După stabilizare, victima a fost transportată la spital, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Concomitent cu acţiunea de căutare-salvare, au fost evacuate şi s-au autoevacuat 30 de locatari ai blocului", a precizat ISU.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost jarul provenit de la o ţigară. Cel mai probabil, proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă.