MENIU

Aparate de coafare care sunt agresive cu firul de păr. Dispozitivele care pot provoca cele mai mari daune podoabei capilare

Aparate de coafare care sunt agresive cu firul de păr. Dispozitivele care pot provoca cele mai mari daune podoabei capilare

Poate fi dificil să identifici cauza rupturii și deteriorarii părului, dar de cele mai multe ori produsele mai puțin calitative de coafare și îngrijire a părului ar putea să-ți distrugă părul. Ai mai jos o listă cu aparate de coafare care sunt agresive cu firul de păr.

Specialiștii în îngrijirea părului au susțin mai mereu că ondulatorul și placa de păr pot provoca cele mai mari daune. Cu toate acestea, există și alte variante pentru coafarea părului care nu sunt la fel de intruzive.

Aparate de coafare care sunt agresive cu firul de păr

De cele mai multe ori, firul de păr pare ars din cauza faptului că stratul exterior și stratul inferior sunt afectate de căldura extremă. Acestea fiind spuse, ondulatorul și placa de păr nu sunt singurele instrumente responsabile pentru deteriorarea părului. Folosirea anumitor perii de păr și expunerea la soare pot provoca și ele daune podoabei capilare.

Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort

Uscătoarele de păr cu perie rotundă se pare că intră și ele în aceeași categorie cu instrumentele menționate mai sus. Aceste creează cele mai simple arderi pe suprafața firului de păr. Din fericire, este posibil să controlezi deteriorarea părului în timp ce îl coafezi cu o perie rotundă. Potrivit specialiștilor cel mai bine este că coafezi secțiuni mai mici de păr pentru a evita deteriorarea părului.

În afară de instrumentele de coafare cu căldură, expunerea constantă la soare este un alt vinovat comun pentru deteriorarea părului.

Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata

Ia măsuri de precauție pentru a proteja părul și scalpul în timp ce te expui la soare, indiferent de anotimp, dar mai ales vara. Dacă stai mult afară, poartă o pălărie sau protecție solară pe scalp și păr.

De asemenea, dacă mergi des la cursuri de înot, e important să știi că substanțele chimice din piscine reprezintă un pericol pentru firele de păr. Clorul din piscine dăunează părului, făcându-l să devină casant și să se încurce cu ușurință. Pentru a preveni deteriorarea chimică, udă părul cu apă curată și rece înainte de a sări în piscină pentru a închide foliculii sau poartă o cască de înot. În plus, clătește părul cât mai repede posibil după ce ieși din piscină.

Cum poți curăța încălțămintea cu acest ingredient secret. Gospodinele îl au deja în bucătărie

Semne că ar trebui să faci o pauză de la utilizarea aparatelor de coafare

Este util să știi cum căldura și substanțele chimice pot face ravagii pe firul de păr, dar nici nu le poți evita la nesfârșit. Menținerea unui echilibru între coafare și purtarea cât mai naturală a părului, te poate ajuta să oprești deteriorarea firelor.

Citește continuarea aici

De ce te trezești la 3 dimineața. Care este explicația și ce poți face pentru a îmbunătăți calitatea somnului

Mai multe articole despre:
aparate par coafare