MENIU

Anunţul făcut de Spitalul Floreasca. Cum se simte poliţistul lovit cu maşina de milionarul turc

<p>Anunţul făcut de Spitalul Floreasca. Cum se simte poliţistul lovit cu maşina de milionarul turc</p>

Poliţistul care a fost lovit cu maşina de către omul de afaceri turc este în continuare în stare gravă, a anunţat Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.  

Pacientul în vârstă de 44 de ani, victima unui accident rutier din data de 02 august, a fost internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti cu următorul bilanţ lezional:

Conform reprzentanţilor spitalului, pacientul se află în continuare în sectia de terapie intensivă în stare deosebit de gravă, fără modificări faţă de ziua precedentă.

- Politraumatism. Traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz. Fractură fronto–parietală stanga. Traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale şi fractură sternală. Contuzie pulmonară stânga şi hemotorax stâng. Traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subtire. Contuzie renală stângă. Hematom retroperitoneal minim.

Pacientul se află sub supravegherea permanentă a unei echipe multidisciplinare și se aplică măsurile de terapie intensivă adecvate.