MENIU

Anunț de ultimă oră pentru festivalurile UNTOLD și NEVERSEA 2021! Intrarea, posibilă cu certificat de vaccinare COVID-19 sau test negativ

Festivalurile Neversea și Untold se vor desfășura în acest an în condiții speciale! Iubitorii de muzică live vor putea participa în vara lui 2021 doar pe baza dovezii vaccinării COVID-19 sau a unui test negativ COVID-19.

 

Organizatorii Untold și Neversea 2021 au anunțat vineri că intrarea la festivalurile din se va face , cel mai sigur, pe baza certificatului de vaccinare sau a unui test COVID-19, de anticorpi sau rapid.

Aceștia spun că, deși, mai multe țări europene se află în acest moment în carantină din cauza înmulțirii infectărilor cu noul coronavirus, există posibilitatea de participa, în această vară, la concerte și festivaluri mari. La începutul lunii și celebrul DJ David Guetta vorbea despre deschiderea pieței de evenimente live cu condiția dovezii vaccinării sau a unor teste negative COVID-19.

Organizatorii Untold și Neversea au propus deja autorităților trei soluții pentru participarea publicului: dovada vaccinării, dovadă anticorpi sau rezultat negativ la un test rapid COVID-9, pentru că măsura distanțării sociale ar fi imposibil de respectat, mai spun aceștia.

În acest an, Neversea va fi organizat în perioada 8-11 iulie, pe binecunoscuta plajă din Constanța, iar Untold în perioada 5-8 august pe tradiționala Cluj Arena.

Anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus, festivalurile nu s-au putut ține. Organizatorii Untold și Neversea au anunțat în vara anului 2020 că festivalurile programate au fost amânate pentru 2021 din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Într-un comunicat, aceștia anunțau că cei care și-au cumpărat bilete și abonamente pentru edițiile din 2020 vor putea să le folosească la edițiile care se vor desfășura în următorii trei ani. 

„Peste 95% dintre fanii care au cumpărat în acest an, au accesul asigurat la una din următoarele trei ediții UNTOLD și NEVERSEA”, au promis, anul trecut, organizatorii festivalurilor.