MENIU

Anunț de ultimă oră de la CFR Călători. Când va introduce Trenurile Tineretului şi Trenurile Litoral

Pe perioada sărbătorilor pascale, CFR Călători introduce Trenurile Tineretului şi Trenurile Litoral spre Constanţa, potrivit companiei. La Trenul Tineretului, clasa a-II-a, costului unui astfel de bilet, dus-întors este de 37,3 lei, pentru un student.

„CFR Călători informează că, în minivacanţa prilejuită de Sărbătorile de Paşti şi de 1 Mai, capacitatea de transport la nivelul întregii reţele feroviare va fi adaptată la evoluţia şi dinamica publicului călător. Trenurile Tineretului IR 1921 şi IR 1922 Sibiu- Râmnicu Vâlcea – Piteşti -Bucureşti Nord – Constanţa – Mangalia şi retur circulă suplimentar şi sunt tarifate ca tren Regio. Trenurile Litoral asigură legătura între Capitală şi Constanţa în numai două ore şi circulă fără opriri intermediare. Acestea vor avea în compunere, în perioada 28 aprilie – 2 mai, şi un vagon care permite transportul bicicletelor. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei”, se arată în comunicat.

Din Gara de Nord Bucureşti, la fiecare două ore, va pleca, spre Constanța, câte un tren. „Având în vedere cererea mare de bilete din preajma sărbătorilor, pentru a putea efectua suplimentările operativ, recomandăm pasagerilor ca acestea sa fie achiziţionate din timp, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă, cu atât mai mult cu cât există reduceri online şi de anticipaţie. Biletele de tren pot fi achiziţionate: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”, potrivit CFR Călători.