MENIU

Anunț BOMBĂ despre Delia, cea mai în vogă artistă. Fanii ei, șocați de veste

Delia, cea mai în vogă artistă din țară, și-a făcut planuri mari pentru viitor, unele care nu i-ar bucura și pe fanii ei care așteaptă piese și clipuri noi sau spectacole, autografe și poze incendiare.

Delia și-a anunțat apropiații că se pregătește să-și ia o pauză, că simte nevoie să se relaxeze, să se odihnească. În plus, are planuri mărețe pentru perioada în care nu va mai urcă pe scenă, potrivit Wowbiz.ro.

Cântăreața are de gând, se pare, să adopte un copil în cel mai scurt timp.

"Delia vrea să se retragă din muzică un an. Dar ea nu ascunde acest lucru, a spus asta și într-o emisiune la radio. Se gândește să adopte un copil, cu acte în regulă, să-l ia acasă. Are un suflet mare dacă face asta. Și dacă adopți un copil trebuie să-ți petreci timpul cu el, așa că e de înțeles de ce își dorește să facă o pauză".

"A venit timpul probabil să ia o pauză. Încă nu a anunțat exact de când va începe această pauză. Și în trecut a spus că se retrage pentru o anumită perioadă, dar n-a putut, tot a făcut piese, tot a luat concerte. Are în sânge muzica", susțin surse din anturajul vedetei.

Mai multe articole despre:
Delia Matache delia matache copil