MENIU

Dansatoare la bară, angajată la primărie fără concurs. Scandal-monstru: femeia asipră la o funcție de conducere

Isabela Danalache / Captur

O dansatoare la bară în Italia a ajuns angajată la Primăria din Iași, fără concurs. Femeia în vârstă de 35 de ani nu câștigă mai mult decât la clubul de noapte, însă aceasta speră că va obține curând o funcție de conducere. 

O angajare scandaloasă a fost făcută la firma de asfaltări a Primăriei Iași. Isabela Danalache, o tânără femei în vârstă de 35 de ani, care a lucrat anterior într-un club de noapte, a fost angajată fără concurs la secția condusă de propria sa mamă, Gabriela Delicostea, relatează surse citate de Realitatea PLUS.

Din primele informații, se pare că angajarea a avut loc cu puțin timp în urmă, respectiv în luna aprilie a acestui an. 

Colegii Isabelei nu au putut să-și explice angajarea acesteia la instituția aflată în subordinea Primăriei Iașului. În schimb, aceasta pare să fie încântată de postul obținut, dacă este să ne luăm după fotografiile încărcate pe rețelele de socializare, asta deși în prezent nu câștigă mai mult de 3.000 lei net pe lună. 

Cât privește beackground-ul acesteia, se pare că femeia a lucrat într-un club din Italia, unde a fost angajată ca dansatoare la bară. Ea s-a întros în țară în urmă cu doi ani.

Lucrurile nu se opresc însă aici. Există zvonuri că Isabela Danalache ar urma să preia postul mamei sale, care urmează să se pensioneze.