MENIU

ANDREI PLEȘU este LIBRAR pentru o zi

<p>Andrei Pleşu</p>

Dupa Gaudeamus, scriitorul devine librar in campania omonima de la Libraria Bizantina. Publicul este invitat miercuri, 26 noiembrie de la ora 19:00, sa afle cele mai personale recomandari ale acestuia intr-un dialog informal, dar plin de substanta.

Campania a demarat acum doua saptamani cu Andi Moisescu si isi propune sa sustina cartea in forma fizica si sa dea meseriei de librar importanta cuvenita.

Alexandru Coman, proprietarul librariei, sintetizeaza profilul librarului: “Vad zilnic ca rolul cartii nu se diminueaza, ba dimpotriva. Cartea inca traieste in forma ei fizica, iar librarul ramane principalul promotor al acesteia. Relatia cu librarul poate naste subiecte infinite de conversatie, dar mai ales, pastreaza intacta dorinta de a citi.”

Despre Libraria Bizantina
Fondata in 2003, Libraria Bizantina este un asezamant multicultural unde Occidentul se intalneste cu Bizantul. Pe langa colectia solida de carte, libraria pune la dispozitia publicului obiecte de arta laica si religioasa, produse de artizanat si vinuri de la Muntele Athos. Libraria Bizantina sprijina viata culturala si artistica din Bucuresti deschizandu-si constant portile pentru lansari de carte, auditii muzicale, expozitii de arta si de fotografie si alte evenimente de profil.

Mai multe articole despre:
Andrei Pleşu