MENIU

Andreea Ibacka dezvăluie ce se întâmplă cu adevărat în familia sa

Actrița Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a mărturisit că trece printr-o stare de depresie, totul fiind din cauza vârstei.

"Vara asta se anunță liberă. În seara asta, sunt singură la eveniment. Mă simt liberă. Vara e un sentiment de ușoară nebunie. Poate are legătură și cu depresia aniversară, că fac 30 de ani, anul acesta. Aș vrea să nu recunosc, dar ar fi o negare. Resimt anumite schimbări și sunt toate obiectivele alea pe care, știi, le iei la rând și spui asta am făcut, asta nu am făcut, aoleo asta de ce nu am făcut. Vara e lungă și am așteptări foarte mari de la ea. E anotimpul meu preferat, eu sunt născută vara. Nu mă plâng de căldură niciodată și chiar mă simt minunat", a explicat actrița, în timp ce se afla la un eveniment monden, pentru Cancan.ro.

Andreea a precizat că depresia sa nu are la bază relația cu soțul ei.

"Depresia nu e legată de Cabral. De el aș putea să spun că mi-a mâncat tinerețile.... Ce-a fost bun, a trecut. Am auzit că viața începe la 30 de ani. Mă consolez cu gândul ăsta. La noi în familie nu se pune problema de vreo ruptură. Monotonia intervine în orice cuplu, dar celălalt face o nebunie și uite așa nu ne plictisim", a adăugat ea.

Actrița Andreea Ibacka este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cabral, din anul 2001.

Mai multe articole despre:
depresie eveniment monden Cabral andreea ibacka