MENIU

Andreea Cosma, plângere la Poliţie după ce ar fi fost ameninţată

<p>Andreea Cosma</p>
Andreea Cosma, pl&acirc;ngere la Poliţie după ce ar fi fost ameninţată

Deputatul Andreea Cosma a depus o plângere la poliţie, susţinând că ar fi primit mesaje de ameninţare. Parlamentarul le-a pus la dispoziţie poliţiştilor mesajele primite pe telefon, precizând că suspectează că Mircea Negulescu ar fi autorul lor.

"Interlocutor: Am vorbit cu Lucică şi o să-ţi închid gura şi ţie şi lu fractu

Andreea Cosma: Cine sunteţi şi ce doriţi?

Interlocutor: După ce scap de CSM îţi promit că te termin. Mă voi ocupa personal de tine.

Deputatul a precizat, pentru MEDIAFAX, că mesajele au început să vină începând cu data de 23 ianuarie.

"Ieri am fost la ministrul Carmen Dan şi i-am explicat situaţia, i-am spus despre mesajele pe care le-am primit. După audienţa de ieri, doamna ministru m-a trimis la Cătălin Ioniţă, care m-a programat pentru astăzi la IGPR, pentru că acolo au mijloacele tehnice speciale pentru a face fotografii judiciare telefonului. Le-am spus că sunt suspiciuni că mesajele ar veni de la procurorul Mircea Negulescu, mai ales că le-am primit în 23 Ianuarie, înainte ca CSM să îl excludă din magistratura. E normal să cred că vin de la el mesajele, pentru că vorbeşte de CSM, de Lucică. Am fost azi la IGPR, le-am spus despre ce e vorba şi a rămas ca ei să cerceteze. Poliţia a fost foarte promptă şi a încercat să mă ajute", a declarat, pentru MEDIAFAX, Andreea Cosma.

Andreea Cosma şi fratele ei, Vlad, au făcut mai multe dezvăluiri, în ultima perioadă, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploieşti. Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări pe care le-a realizat încă din 2015 în sediul DNA Ploieşti, acuzând patru procurori, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus şi o plângere penală împotriva magistraţilor. El a fost citat, marţi, pentru a îşi susţine plângerea însă nu s-a prezentat.

Mai multe articole despre:
Andreea Cosma