MENIU

Andreea Cosma: Între mine și procurorul Negulescu "Portocală" n-a fost nimic intim

Deputatul Andreea Cosma susține că nu a avut relații intime cu procuroul Mircea Negulescu "Portocală". În exclusivitate pentru Realitatea TV, Andrea Cosma a negat scenariile vehiculate de presă, dar alimentate chiar de declarațiile ei și ale altor apropiați din scandalul Cosma-DNA privind o presupusă legătură pe care ar fi avut-o cu fostul procuror de la DNA Ploiești. 

"Fotografii poate că are domnul Negulescu cu mine selfie, când eram la birou, în activitatea notarială, cu siguranţă nu are fotografii cu mine de la plajă sau în alte ipostaze, este exclus," i-a declarat Andreea Cosma Ionelei Arcanu de la Realitateta TV. Referitor la o presupusă relație intimă cu procurorul, deputata a afirmat că nu este adevărat, "pot merge și la detectorul de minciuni, dacă cineva nu mă crede."   

Într-o declarație anterioară, dată luni dimineață, când a sosit la ICCJ. Andreea Cosma a declarat că avea "două variante: să mă duc la puşcările sau să intru într-o relaţie cu Negulescu. Am încercat să am o relaţie cu un om care era inumam. Nu imi e teamă".

 

Mai multe articole despre:
DNA Andreea Cosma