MENIU

Anchetatorii au o nouă PISTĂ în cazul de la Arad: UNDE se afla asasinul lui Crișan în timpul exploziei

Ioan Crișan, afacerist ucis în explozia de la Arad

Apar noi detalii despre asasinatul de la Arad. Anchetatorii spun ca cel care l-a ucis pe afacerist era la locul incidentului în momentul în care mașina a explodat. La Arad a ajuns și șeful Poliției Române care va coordona ancheta. Intre timp, Ioan Crișan va fi inmormântat astăzi, relatează Realitatea PLUS.

Sunt mai multe informații pe care anchetatorii le analizează în această perioadă, având în vedere că vorbim despre o anchetă deosebit de stufoasă. Din informațiile obținute până în prezent știm că au fost cooptați și experți din străinătate care colaborează ca autoritățile române în elucidarea acestui caz. Toate for'ele din Ministerul de Interne sunt implicate în acest caz. Chiar șeful Poliției Române s-a deplasat, ieri, la Arad.

O nouă pistă luată în calcul de anchetatori este aceea că cel care ar fi pus la cale atacul în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan se afla la locul incidentului având în vedere că bomba trebuia declanșată la un moment dat.

Între timp, fiica și soția omului de afaceri au fost reaudiate. Totodată, umează sa fie audiat și fostul șofer al lui Crișan. Bărbatul a fost închis pentru trafic de droguri și eliberat în urmă cu două săptămâni. Se pare că în acest mod anchetatorii vor să afle mai multe despre traficul de droguri din zona de vest a țării, aceasta fiind, de asemenea, o posibilă pistă a anchetei.

Pe de altă parte, astăzi va avea loc înmormântarea lui Ioan Crișan, după ce trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de la Institutul Național de Medicină Legală (INML), în cursul zilei de ieri.

Legat de înmormântare, se pare că femeia despre care se spune că i-ar fi fost amantă nu va avea acces și asta deoarece soția omului de afaceri s-ar opune vehement acestui lucru. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, soția nu ar fi fost de acord ca amanta să se prezinte la funeralii pentru a-și lua rămas bun.

Mai multe articole despre:
arad explozie arad deces explozie ioan crisan