MENIU

Anchetă uriașă după ce o conductă de gaze s-a spart în mijlocul unui bulevard din București și a proiectat asfaltul în aer

Anchetă uriașă după ce o bucată de asfalt a fost aruncată în aer, pe șoseaua Viilor din București, din cauza presiunii gazelor dintr-o conductă subterană. Totul s-ar fi produs în timpul lucrărilor de extindere a rețelei de gaze naturale. Momentul șocant a fost surprins de camera de bord a șoferului care urma să treacă pe acolo. Norocul său a fost că aștepta la semafor. Reparațiile din zonă vor fi suportate de firma care executa lucrările.

Din primele cercetări, incidentul a avut loc la o lucrare executată de o firmă terţă, pentru o extindere a reţelei de distribuţie a gazelor naturale. În momentul producerii incidentului nu existau gaze naturale pe conducta respectivă, lucrarea aflându-se în probă tehnologică cu presiune de aer”, arată Distrigaz.

Autobuzele liniei 232 circulă cu dificultate pe sensul spre Arcade Berceni, din cauza exploziei, anunță Societatea de Transport București.

Firma executantă nu a făcut demersuri către Distrigaz Sud Rețele pentru cuplarea lucrării de extindere la rețeaua de distribuție a gazelor naturale aflată în funcțiune.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime. 

Incident periculos în București: O țeavă de gaze a explodat într-o intersecție aglomerată

Mai multe articole despre:
conducta sparta bucuresti asfalt spart gaze explozie