MENIU

Anchetă uriașă după atacul în stil mafiot de la Constanța. Agresorul e căutat în continuare de polițiști

Anchetă uriașă după atacul în stil mafiot de la Constanța. Agresorul e căutat în continuare de polițiști/ Arhivă foto

Sunt căutări de amploare și la această oră în cazul individului care a pus la cale un atac în stil mafiot pe litoral. Atacatorul a intrat într-o curte și a împușcat proprietarul în vârstă de 70 de ani. Oamenii legii sunt în alertă maximă după ce individul ar fi greșit adresa. În aceeași zonă locuiește și un temut interlop, într-o casă închiriată. Nu se știe încă dacă agresorul urmărea să îl atace pe interlop sau să jefuiască bătrânii. Victima a fost rănită în zona bărbiei și a ajuns de urgență la spital. Atacatorul este căutat acum de polițiști. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 

Atacul în stil mafiot a avut loc în centrul orașului Constanța. Criminalul a descins în casa unui bărbat de aproximativ de 70 de ani, care a fost rănit în zona bărbiei. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Potrivit unor surse din poliție, agresorul ar fi greșit adresa. Ținta lui ar fi fost un interlop din zonă, vecin cu victima. În casă, în momentul atacului, era și mama bărbatului, în vârstă de 97 de ani.

"La fața locului au fost direcționate toate patrulele Municipiului Constanța. De asemenea, în zonă s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu și Serviciului Criminalistic în vederea efectuării cercetării la fața locului", a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța.