MENIU

Anchetă uriașă a polițiștilor din Ilfov după ce mai multe mașini dintr-un cartier de lux au fost sparte

Anchetă uriașă a polițiștilor din Ilfov după ce mai multe mașini dintr-un cartier de lux au fost sparte

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce mai multe maşini aflate într-un cartier rezidenţial din comuna Vidra au fost sparte. Hoții au furat bunuri din şapte dintre acestea şi au încercat să repete "figura" și din alte 11 maşini.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au anunţat că poliţiştii din Popeşti Leordeni au fost sesizaţi, prin apel 112, că sâmbătă seară, persoane necunoscute au furat bunuri din mai multe maşini parcate într-un cartier rezidenţiale din comuna Vidra. 

O mașină de lux, furată în timp record dintr-un cartier din Brașov! Poliția l-a arestat pe hoț: unde a fost găsit autoturismul

”În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din Popeşti Leordeni s-a constatat faptul că din şapte autoturisme s-ar fi sustras mai multe bunuri, iar din alte 11, s-ar fi încercat sustragerea de bunuri din acestea. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Popeşti Leordeni efectuează cercetări pentru identificarea şi depistarea persoanelor implicate”, au precizat poliţiştii.

Tânără din Sibiu, arestată pentru furt: A păcălit o femeie de 86 de ani de două ori folosind un truc ingenios

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat.

Mai multe articole despre:
ilfov ancheta ilfov masini sparte furt masini hoti