MENIU

Ancheta româncei omorâte în Italia. Concluzia legiștilor: CRIMA a fost comisă cu o FURIE INUMANĂ. Detalii înfiorătoare

Ancheta româncei omorâte în Italia. Concluzia legiștilor: CRIMA a fost comisă cu o furie inumană. Detalii înfiorătoare/ Captură video

Explodează ancheta româncei omorâte de un adolescent italian. Medicii legiști au stabilit că băiatul a acționat cu o furie inumană. Anchetatorii italieni au reuşit să reconstituie întreaga dinamică a crimei care a îngrozit Italia. Tânărul de 17 ani și femeia de 42 de ani au întreținut relații sexuale, iar la scurt timp adolescentul a avut o criză de furie și a omorât-o. Acesta a trimis în continuare mesaje apropiaților victimei pentru a acoperi fapta oribilă. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Anchetatorii italieni au stabilit că românca în vârstă de 42 de ani, mamă a doi copii, a fost contactată de criminalul de 17 ani pe un site de servicii sexuale, unde au pus la punct întâlnirea. La un moment dat, după ce au întreținut relații sexuale, adolescentul ar fi avut un acces de furie. Cei doi au început să se certe din cauza unei sume pe care tânărul trebuia să o plătească. Românca s-a revoltat că lipseau câțiva euro, lucru care l-a scos din sărite pe băiatul de 17 ani.

Trupul româncei moarte în Japonia va fi repatriat. Tatăl Denisei a reușit să strângă suma uriașă pentru a-și aduce fiica acasă

Testele de autopsie, efectuate de medicii legiști indică faptul că femeia avea urme de violență pe fața și în zona capului. Medicii sunt convinși că ucigașul de 17 ani a lovit-o pe femeie cu capul de peretele garajului, locul în care au avut loc raporturi sexuale între cei doi.

Pe de altă parte, crima fusese planificată însă cu câteva zile înainte, au stabilit anchetatorii. Minorul ar fi căutat insistent pe internet diverse tehnici de ucidere a unei persoane, cu mâinile goale.

După comiterea crimei, tânărul şi-a continuat activităţile zilnice, a mers la şcoală sau a luat cina cu familia fără să trezească vreo suspiciune. Nu în ultimul rând, a trimis de pe telefonul victimei un mesaj surorii acesteia cum că e în compania unui bărbat iubitor şi că se va întoarce acasă a doua zi.