MENIU

Anchetă după ce o angajată americană de la Deveselu a fost internată la medic acasă

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a cerut DSP din Olt şi din Dolj să verifice ce s-a întâmplat în cazul americancei de la baza militară Deveselu, care a ajuns să fie tratată de o doctoriţă din Craiova la ea acasă.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii (MS), Oana Grigore, a precizat că ministrul Nicolae Bănicioiu a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică din Olt, dar şi celei din Dolj să verifice din ce cauza angajată bazei militare Deveselu a fost plimbată între spitale şi cum a ajuns să fie tratată la domiciliul unui medic. "Ministrul a cerut celor două direcţii de sănătate publică un raport privind acest caz", a declarat Oana Grigore, citată de BZI.ro.

Sănătatea, în colaps. Anunţul postat de Ambasada SUA care face de ruşine România


Iată mesajul postat de Ambasada SUA la Bucureşti: "Cu o formă severă de pneumonie şi probleme respiratorii, inginerul Naval Support Facility Deveselu Sandy Higgins (dreapta) nu a reuşit să fie internată de urgenţă din cauza lipsei locurilor din primele două spitale româneşti la care a ajuns. Sandy a avut însă norocul să întâlnească doi medici deosebiţi, Diana şi Robert Medregoniu. Vorbitori fluenţi de engleză şi convinşi că sprijinul emoţional acordat pacientei trebuie să primeze, familia Medregoniu a ajutat-o pe Sandy să îşi revină, chiar dacă a fost nevoie să o găzduiască în casa lor. Cine ar fi crezut că o traumă avea să ducă la o profundă legătură personală medic-pacient?"
 
Mai multe articole despre:
spital ambasada SUA Deveselu spital caracal